Kuća Sandra

         

  Split je odlično mjesto za vaš odmor!
      Dodaj 'Kuću Sandra' u favorite Dodaj u favorite / Pošalji e-mail / Printanje   


KAKO STIĆI DO SPLITA

Do grada podno Marjana stiže se cestom “Jadranska magistrala” uz more ili prometnicama koje puteve kontinentalne Hrvatske spajaju sa Splitom. Do Zagreba ili Rijeke će vam automobilom trebati oko 5 sati, do Dubrovnika 4 sata. U Split se može i dužobalnim brodskim linijama iz Rijeke ili Dubrovnika, sa svih otoka, ali i iz susjedne Italije čiji su gradovi odlično povezani brzim i trajektnim brodskim vezama sa Splitom. Zračna luka Split vezuje grad sa Zagrebom nekoliko puta dnevno, ali i sa europskim metropolama. Iz Splita na sjever zemlje i dalje u Europu može se I željeznicom u koju se može ukrcati i automobil.

Ukoliko dolazite s autobusom, vlakom ili trajektom mi će vas dočekati na stanici i pokazati vam put do kuće (ova usluga je besplatna).

DETALJNA MAPA SA OBJAŠNJENJIMA DOSTUPNA  O  V  D  J  E !

   
   :: Početna :: Apartmani :: Studio apartman :: Sobe :: Marjan :: Povijest :: Muzeji/ Kulturna ponuda :: Gastronomija :: Izleti :: Kako stići do Splita :: Fotogalerija Splita :: Kontakt :: Detaljna mapa sa objašnjenjima :: Preporuka :: Links (2, 3, 4) - razmjena linkova :: Knjiga gostiju